img

Elsker hele konseptet.

Var skeptisk ved første bestilling. Men nå er jeg helt hektet. Anbefales.?

Beathe Reine
img

Boostbox overrasker alltid

Bra og variert utvalg hver måned. sunn snacks, freshe treningsklær og funksjonelt treningsutstyr i tillegg til oppskrifter, treningstips og diverse kjekke giveaways på blogg og sosiale medier.

Katrine Madsen
img

Beste avgjørelsen jeg har hatt

Masse fine treningsklær til en billig penge og mye sunn mat og drikke. Anbefales!

Hege-Anita Haufe

Sunnere snacks

Vi plukker ut den beste snacksen til dere – som er høy av kvalitet og fra leverandører med godt omdømme. Vår visjon er at DU skal boostes hver måned, til å gi deg lille ekstra på trening, og til å opprettholde en sunn og balansert livsstil! Gled deg til å bli introdusert for mange nye favoritter!

img

Treningsutstyr

I Boostbox plukker vi ut produkter som både gir deg muligheten til å få trent, men også til å restituere bedre etter øktene dine! Tilbehør og utstyr til begge deler kommer jevnlig i Boostbox – og vi velger produktene etter kvalitet og brukervennlighet.

img
img

Treningsklær

Klærne du får i Boostbox er nøye plukket ut av oss, basert på en vurdering av kvalitet, komfort og utseende! Vi er opptatt av at klærne skal være funksjonelle til trening, og at de skal være behagelige på kropper i alle slags former og fasonger. Du skal kunne stole på at ditt nye treningstøy får deg til å føle deg bra!

Hold motivasjonen oppe med månedlig påfyll av inspirasjon, treningstips og sunne oppskrifter.

BESTILL HER
img

Har du spørsmål?

Hva er BoostBox.no?

BoostBox er et abonnement på dine vilkår. Her er det ingen bindingstid eller oppsigelsestid på abonnementet. Passer perfekt for deg som allerede elsker trening og for deg som trenger en ekstra BOOST for å komme i gang. Her finner du mye forskjellig treningsstæsj: treningsklær/utstyr, smart food, barer, proteiner masse mer!

Hva innebærer BoostBox abonnementet?

Når du bestiller din første BoostBox inngår du en abonnementsavtale. Du vil få tilsendt BoostBox hver måned, så fremst du ikke avbestiller en pakke eller sier opp ditt abonnement. For å si opp abonnementet sender du bare en mail til oss på kunde@boostbox.no BoostBox sender ut 12 boxer per år hvorav 8 stk koster KUN 369,- pr. stk inkl. frakt! PremiumBox kommer 4 ganger per år og koster 579,- pr stk inkl. frakt. Husk at avbestillingen må gjøres innen den 28. i måneden før. (Eks: ønsker du å avbestille februar pakken, må du senest avbestille den 28. januar).

Hvor ofte får jeg BoostBox?

Vi sender ut pakkene en gang i måneden, slik at alle kundene skal få den tilnærmet likt. Pakken sendes ut rundt den 20. hver måned, med forbehold om forsinkelser. I desember måned vil pakken sendes ut noe tidligere, rundt den 16. desember.

Hvordan betaler jeg?

Faktura sendes ut med boxen. Ved henvendelser ang. betaling, og mottatt purring må det skje via finans2. Trenger du en fakturakopi, send mail til kunde@boostbox.no

Hvordan leveres BoostBox?

BoostBox leveres i postkassen med Helt Hjem, der hvor Helt Hjem ikke leverer så blir det levert med postnord. Frakten på 75,- kr. er inkludert i prisen.

Levering og manglende BoostBox

Vi sender deg alltid mail når din BoostBox blir hentet av HeltHjem. Dersom du ikke mottar BoostBoxen din; ta kontakt med HeltHjem for sporing. Dersom HeltHjem anser den som tapt, må du ta kontakt med oss slik at vi får sendt deg en ny Box og at fakturaen din ikke går til inkasso.

Hvilke produkter får jeg i BoostBox?

Du vil få et bredt utvalg av forskjellige produkter som knyttes opp mot trening og ernæring. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få en spennende og verdifull pakke hver måned. Produktene vil variere fra måned til måned, men du vil nok gjenkjenne noen produkter som går igjen. Vi leter hele tiden etter nye og spennende produkter og leverandører. Vi vil at du skal kunne få prøve flere forskjellige typer produkter. Har du tips om noen vi bør forhandle med? Nøl ikke med å ta kontakt med oss på kunde@boostbox.no

Hvordan endre min personlige informasjon?

Skal du ha endret str på klær, adresse. telefonnummer og lignende, send en mail til kunde@boostbox.no Informasjonen skal registreres hos oss innen 28. mnd i forveien for at vi kan garantere at det gjelder din neste Box.

Hva om jeg ikke henter ut Boxen?

Hvis Boxen ikke blir hentet på utleveringsstedet innen 14 dager, blir Boxen sendt i retur. Hvis dette ikke er noe du har avtalt med oss, vil det påløpe et retur gebyr på 250,- kr.

Hvordan avslutte abonnementet?

Ønsker du og avslutte abonnementet eller ta en pause, send oss en mail på kunde@boostbox.no. Husk kundenummer som du finner på din faktura. Du vil da få en bekreftelse når denne er registrert. Oppsigelsen skal være sendt innen 28. mnd, det vil si før neste Box blir sendt ut. Hvis ikke, vil du få en Box til før oppsigelsen trer i kraft.