Meny Lukk

Månedens BoostBox

Her kan du lese om produktene du har mottatt i månedens BoostBox. Vi elsker å sende deg inspirasjon, motivasjon og glede! Ta kontakt med oss på [email protected] dersom du har noen spørsmål. 

Gymbag Cardio Paradise (Veil. 129,-)

Alle våre medlemmer får Cardio Paradise gymbag laget av 100 % resirkulert plast i super freshe farger. Her er det et produkt som vil bidra til reduksjon av plastavfall. Hver pose er nemlig laget av 3,5 resirkulerte PET-flasker. Baggen har et stort hovedrom med snorlukking i svart farge. Kapasitet: 9 liter, kan holde opptil 5 kg. 190T i Resirkulert polyester.

Abilica Hoppetau (Veil. 129,-)

Boost cardiotreningen din med dette hoppetauet som har miljøvennlige håndtak av tre. Når du hopper tau forbedres beinstyrke, fart, kondisjon og koordinasjon. Det myke, hvite bomullstauet er snill mot leggene, og floker seg ikke opp. Hoppetau er perfekt til å ta med for aktivitet på reise eller som oppvarming før andre aktiviteter. 

 

Protein Oatmeal (Veil. 35,-)

Protein Oatmeal er det perfekte eksempelet på hvor raskt du kan lage et fristende og nærende måltid, uansett hvor du befinner deg. Du tilsetter bare kokende vann, rører rundt og setter på lokket – så har du deilig kremet grøt med 20 gram protein på få minutter. Nevnte vi forresten at den er glutenfri? Og den er selvfølgelig uten tilsatt sukker.

Nocca (Veil. 39,-)

NOCCO gir deg den ultimate sommerfølelsen ved å lansere den nye Limited Edition sommersmaken Juicy Breeze! Nyt en forfriskendeferdigblandet drikke som inneholder aminosyrer, koffein og vitaminer. 

Nøttemix Orange (Veil. 25,-)

En nøttemiks som bestående av nøye utvalgte nøtter, satt sammen for en naturlig god smaksopplevelse. Rik på naturlige fettsyrer, vitaminer og uten salt. Få påfyll av litt ekstra energi når du trenger det – eller om du bare vil ha en liten pause.

 

ProBrands Protein Chips BBQ Paprika (Veil 35,-) 

Vi vet at dere digger sunn og sprø snacks, og her får du i pose og sekk! Denne posen med ProteinPro Chips inneholder hele 22% proteiner og 40% mindre fett enn vanlig chips. Med andre ord er det et ypperlig valg til dagene du vil ta et litt sunnere valg. Smaken er minst like god,  og med denne chipsen setter du prikken over i`en på de neste filmkveldene. Enjoy! 

Gikk du tom og vil ha påfyll av dine favoritter?