Ingredienser:
•Kål
•Kyllingbryst
•Crème fraíche/lett
•Fransk sennep
•Små tomater
•Ost
•Fersk basilikum
Krydder brukt:
•Pepper, Salt og rød paprika
Slik gjør du:
1: Skjær kålen på langs til flotte stykker som kyllingbrystene skal ligge på.
Og legg så på bakepapir i en langpanne.
2: Skjær kyllingbrystene på langs slik at dei blir delt i to tynnere flater.
3:Legg plastfolie over kyllingen og slå dem mer flate.
4: Smør 3 spiseskjeer med crème fraíche og smør utover alle flatene på kålet.
5: Krydre kyllingen med ønsket krydder.
6: Legg så kyllingen over kålet med crème fraíche.
7: Bland 3 spiseskjeer med crème fraíche og 1 ts fransk sennep sammen. Smør så over alle kyllingbrystene.
8: Dekk til med fuktig bakepapir og så folie. Stekes i ca 30 min ved 220 grader.
9: Gjør klar osten, og kutt opp dill.
10: Fjern folien, dryss med ost og så dill over og stek i ytterligere ca.10-15 min til den er gyllenbrun.