Meny Lukk

Ingredienser: 
•Kål 
•Kyllingbryst 
•Crème fraíche/lett 
•Fransk sennep 
•Små tomater 
•Ost 
•Fersk basilikum  

Krydder brukt: 
•Pepper, Salt og rød paprika 

Slik gjør du: 
1: Skjær kålen på langs til flotte stykker som kyllingbrystene skal ligge på.
Og legg så på bakepapir i en langpanne. 
2: Skjær kyllingbrystene på langs slik at dei blir delt i to tynnere flater. 
3:Legg plastfolie over kyllingen og slå dem mer flate.  
4: Smør 3 spiseskjeer med crème fraíche og smør utover alle flatene på kålet. 
5: Krydre kyllingen med ønsket krydder. 
6: Legg så kyllingen over kålet med crème fraíche. 
7: Bland 3 spiseskjeer med crème fraíche og 1 ts fransk sennep sammen. Smør så over alle kyllingbrystene. 
8: Dekk til med fuktig bakepapir og så folie. Stekes i ca 30 min ved 220 grader.  
9: Gjør klar osten, og kutt opp dill. 
10: Fjern folien, dryss med ost og så dill over og stek i ytterligere ca.10-15 min til den er gyllenbrun. 

Legg igjen en kommentar

Relaterte innlegg