Meny Lukk

Lyst å teste ut fiskekaker på rugbrød, toppet med kremost, spinat, eple, fennikel og coleslaw? I denne oppskriften er det brukt fiskekaker fra Fiskemannen som inneholder 80 % fisk. Det vi liker her er at det er en høy andel fisk og lite karbohydrat. Dette lager du på under 20 minutter!

INGREDIENSER:
4 stk fiskeburger 80%
8 skiver rugbrød eller grovt brød
1 pk. kremgo urter fra Tine
spinatblader
1 stk eple
1 stk liten fennikel
1.5 dl coleslaw
2 stk vårløk
bladpersille- urte kruspersille

SLIK GJØR DU:
Rist brødet i brødrister. Grill burgeren ca. 2 min på hver side eller stek i panne til de er gjennomvarme. Legg burgerne på ristet rugbrød smurt med kremost. Legg eple, coleslaw, spinatblader, vårløk og fennikel oppå.
Topp deretter med epleskiver og friske urter, salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Relaterte innlegg