Meny Lukk

Her får du oppskriften på en enkel og veldig god wrap laget med ørret, grov tortilla, salat og avokado. Perfekt om du trenger en rask middag som også passer godt i matboksen eller on the go! Denne retten lager du på under 20 min!

INGREDIENSER:
2 stk ørret
2 stk grove tortillas
1 pose baby spinat
1 stk avocado
coleslaw 200 g på boks
persille, finhakket
pepper
1 stk lime

SLIK GJØR DU:
Stek ørreten slik anvisning på pakken sier, ca 15 min i ovnen. Varm tortillaene som anvist på pakken. Klargjør tortilla lefsen, brett den fint, brett så bakepapir på nederste del og ta tau rundt om du vil, så er det bare til å helle fyllet oppi. Del så ørreten i biter med to gafler når den er ferdig. Bland salatmixen med oppskåret avokado. Fordel salat, coleslaw, avokado og lakseblandingen på/oppi tortillaene. Topp med coleslaw og smak til med limesaft, kruspersille og nykvernet pepper. Enjoy.


Legg igjen en kommentar

Relaterte innlegg