Meny Lukk

Hei, alle aktive og sterke menn! Vi får stadig flere henvendelser fra menn som ønsker å bestille BoostBox – eller av kvinner som ønsker å bestille til menn de kjenner! Lenge har vi tilbudt boxer til begge kjønn, som er med på å gi dere masse ny motivasjon i form av treningstøy, utstyr, snacks og mye mer! BoostBox skal passe for alle!

 

Hvorfor bør du bestille BoostBox? 

Uansett kjønn, kan alle trenge en ekstra push en gang iblant – eller ny motivasjon! I BoostBox får du levert en hel box full av spennende ting som gir glede og overraskelse. Hver måned sender vi ut en box som havner rett i din postkasse. Enten du holder på med crossfit, sykling, løping eller styrketrening, skal du finne produkter som passer deg og din livsstil. Ikke minst skal det passe godt med dine mål – for eksempel om å bli raskere, sterkere eller kanskje smidigere? Med BoostBox gir du rett og slett deg selv en super gave som varer året rundt om du ønsker! Husk at vi ikke har noen bindingstid ved bestilling.

Treningstøy til gutta

I BoostBox får du hver måned tilsendt nyheter, spennende produkter og ikke minst ofte nytt treningstøy! Akkurat som damene, får selvfølgelig mennene også tilsendt et nytt plagg; Det være seg shorts, singlet, t-skjorte, sokker eller lignende. Vi vet at nye klær booster motivasjonen og lysten til å dra på trening! Når vi plukker ut tøy til gutta, er vi opptatt av spesielt tre ting: Kvalitet, funksjonalitet og god komfort. Vi velger klær fra gode og trofaste leverandører, som er kjente for sin kvalitet og har godt omdømme. Når du bestiller BoostBox, skal du kunne bestille din normale størrelse, og være sikker på å få levert noe som passer godt.

 

Make a perfect match!

Er en god venn eller kjæresten din BoostBox-kunde? Sørg for å matche på trening eller på hjemmebane!
Ved å være kunde hos BoostBox vil du også få inspirasjon og tips til nye treningsøkter og annen fysisk aktivitet – både her på vår blogg, på Instagram og i boxene dere får tilsendt. Test ut en ny treningsøkt i dine nye treningsklær, sammen med en venn! Dessuten blir det jo ekstra hyggelig å dele på all den gode snacksen etterpå 🙂

Vi tar alltid hjertelig imot ønsker og forslag til innhold i BoostBox!
Er du mann, og har noen ønsker for fremtidige boxer som du skal få i posten? Ikke nøl med å sende oss en melding på Instagram: @boostbox.no

 

Legg igjen en kommentar

Relaterte innlegg