Meny Lukk

Go vegan! Flere og flere ønsker å leve med et vegetarisk eller vegansk kosthold. Dette syns vi er helt supert, og veldig spennende! I BoostBox ønsker vi å møte alle kundegrupper, og tilpasse oss deres ulike livsstiler. Vi lager boxer som passer kvinner og menn, unge og eldre, og for både vegan og ikke-vegan livsstiler. I BoostBox skal du uansett finne masse god boost og produkter som gjør deg glad!

Vegansk livsstil

Veganere lever etter et plantebasert kosthold, og unngår all mat av animalsk opprinnelse.
Denne livsstilen ekskluderer altså kjøtt, fisk, skalldyr, egg, meieriprodukter og andre ingredienser som stammer fra dyr. Ifølge Helsenorge er godt sammensatt vegetarkost, inklusiv vegankost, ernæringsmessig fullverdig og kan den ha positive helseeffekter med tanke på forebygging og behandling av flere sykdommer. Vegetarkost er forbundet med lavere risiko for blant annet overvekt, hjerte- og karsykdommer, diabetes og kreft. Et vegankosthold kan settes sammen slik at det gir tilstrekkelig av alle næringsstoffer. Godt sammensatt vegetarkost inneholder korn og fullkornsprodukter, bønner, linser, erter, soyaprodukter, grønnsaker, frukt, bær, nøtter, frø og planteoljer. Et slikt kosthold gir mye fiber, vitaminer, mineraler og sporstoffer.

BoostBox for veganere

I BoostBox tilrettelegger vi for ulike type livsstiler, kosthold og treningsformer! Vi har et ønske om å gi deg varierte produkter i våre boxer, og produkter som er med på å gjøre deg mer motivert og inspirert.

Som veganer kan du bestille BoostBox og være sikker på å få brukt for ALT i boxen. Her sender vi deg sunn snacks og drikke, som hverken inneholder melk, kjøtt eller gelatin. I tillegg får du selvfølgelig de samme produktene som andre kunder får i den ordinære boxen – som kan være alt fra treningsutstyr til treningstøy og mye mer!

Vi samarbeider med gode leverandører som leverer produkter av høy kvalitet – noe som forsikrer deg om at du får det du forventer og betaler for. Våre kunder har gitt oss strålende tilbakemeldinger på våre veganske produkter, og dette kommer vi til å fortsette med! Vi garanterer deg masse god boost som er godt for både deg og miljøet!

Ønsker du å bestille en box som er tilpasset en vegansk livsstil? Klikk HER.

Legg igjen en kommentar