Meny Lukk

The perfect cosy sweater! Si hei til din nye favoritt til koselige kvelder hjemme – og produktive dager på ditt hjemmekontor! Vi har funnet en herlig genser til dere, som kommer i mykt og godt materiale, og i en litt oversized fit. Dette syns vi er helt perfekt for den avslappede, men likevel stilige looken. Her snakker vi om en genser du kommer til å flytte inn i hver gang du vil kose deg skikkelig.

I disse dager er det mange som jobber eller studerer hjemmefra. Og dersom dine arbeidsdager ser ganske like ut som før, eller er mer hektiske – er vi sikre på at du setter pris på et skikkelig comfy antrekk. Denne genseren er helt perfekt til å matche med din BoostBox joggebukse!

Genseren er litt oversized, og ser både kul og fin ut på kroppen.

Ikke minst kommer den i en delikat farge som passer like godt til den blå joggebuksen, som til sorte eller blå jeans. Vi setter pris på plaggene som passer de aller fleste – og det tror vi virkelig denne genseren gjør! Vi gleder oss i alle fall utrolig mye til å se DEG i denne når du tagger oss på instagram

Vi har tidligere samarbeidet med BARA, og gjør det igjen, da de har klær av høy kvalitet og som er godt egnet for aktive jenter. Plaggene du mottar i BoostBox, skal gi deg gode følelser, ny motivasjon og inspirasjon til både morsomme treningsøkter og late dager hjemme. Den herlige balansen!

Legg igjen en kommentar

Relaterte innlegg