w

Påleggssalat: Eggesalat

Egg er en super kilde til proteiner, og mange av oss spiser dette daglig. Hva med å variere litt og lage din egen eggesalat? Spesielt godt smaker den i en baguett, i speltlompene eller på knekkebrødet du spiser til frokost. Prøv den sammen med litt spekeskinke eller kalkunskinke. Nam, sier vi bare!

08.04.201800:42 Admin
Eggesalat

I en hektisk hverdag er det supert med ting som lages på 1-2-3. Det gjør virkelig denne eggesalaten! I en tett boks holder den seg 4-5 dager i kjøleskapet og kan være med på å gjøre frokosten både enklere og bedre. Like godt på knekkebrødet på vei ut døren til trening, som ved lengre helgefrokoster. For en ekstra vri kan du tilsette avokado samme dag som du skal spise salaten. 

4 store hardkokte egg

3 ss kesam eller rømme 

1 ss majones (kan sløyfes)

1 ss creme fraiche (lett om du ønsker)

Salt og pepper 

Finhakket gressløk 

Grovhakk eggene og bland sammen med gressløken. Vend det så inn i majones, kesam og creme fraiche og smak til med krydder. 

Leverandører

Boostbox på Instagram