w

Påleggssalat: Kylling i karri

Har du lyst til å få inn litt ekstra proteiner i løpet av dagen? Eller kanskje har du gått litt lei pålegget du vanligvis bruker, og vil prøve noe nytt? Vi digger i hvert fall påleggssalater, og her er mulighetene uendelige for hva du kan tilsette av ingredienser.
Denne gangen har vi falt for en kylling i karri, som smaker helt nydelig på brødskiva, knekkebrødet og i lomper. Den er faktisk så god at den kan spises helt alene også.

05.04.201816:55 Admin

Denne salaten må du bare prøve! Kylling og kesam bidrar med mye proteiner, samtidig som du kan legge til de type grønnsaker som du liker best. I salaten har vi også tilsatt gurkemeie som har en rekke helsefordeler. Visste du for eksempel at gurkemeie inneholder masse antioksidanter, og kan virke betennelsesdempende? I tillegg er det med på å styrke immunforsvaret - det kan vi like!

Vi vil gjerne se dine bilder dersom du tester ut noen av oppskriftene våre. 
Tagg bildene med #boostboxno på Instagram!

Kylling i karri

150 g kyllingkjøtt (her velger du type selv)

200 g kesam (100 g mager kesam og 100 g original hvis du ønsker den magrere)

2-3 ss mais 

2-3 ss rødløk

2 ss paprika 

1 ts paprikakrydder

1 ss karri

1 ts gurkemeie

1 ts presset sitronsaft 

Salt og pepper

Bland sammen kylling og grønnsaker og krydder. Vend det inn i kesam og smak til med salt og pepper. Salaten holder seg godt i en boks i kjøleskapet og serveres kald.

Leverandører

Boostbox på Instagram