w

Julebrownies

Nok en oppskrift fra Susanne Nesse. Julebrownies! Du finner flere av hennes oppskrifter på susannenesse.blogg.no/<br /> Ta en titt!

18.12.201620:54 Beate Rosvoll

Oppskrift:

1 egg
60 g sukrin gold
25 g sukrin +
40 g kokosmel + 30 g havremel
1 ss kakao
1/2 ts kardemomme + 1 ts vaniljepulver
1/2 ts natron + 1/2 ts bakepulver
1/2 ts fiberhusk
70 g mager kesam
20 g smør (smeltes)
1,5 dl melk
2 klementiner (saften av 1,5 - revet skall av 1 - den siste halvdelen kan du spise..)
20 g valnøtter (hakkes)

Sett ovnen på 175 grader. Pisk egg og søtning til en litt tykkere konsistens. Bland de tørre ingrediensene for seg og bland deretter de tørre og de våte ingrediensene sammen med eggeblandingen. Ha røren over i en liten bakepapirkledd form (jeg brukte en liten "lasagneform") og stek i ca. 40 minutter midt i ovnen. 

♦ Husk at sukrin + er noe annet enn vanlig sukrin! Sukrin + er dobbelt så søtt som sukker og gir ikke den kalde ettersmaken som vanlig sukrin ofte gir. Å kun bruke vanlig sukrin i bakst/matlaging anbefaler jeg derfor ikke. Det bør brukes i en kombinasjon med annen søtning.

Leverandører

Boostbox på Instagram