w

Cupcakes med vaniljefrosting

Kjempegode og sunnere cupcakes! De er enkle å lage og passer like fint til ettermiddagskaffen som til helgekosen.
Helt plain oppskrift. Ingen hokus pokus, men likevel veldig gode. De er sukkerfri, glutenfri og lavkarbovennlige. De kan også lages uten melkeprodukter.

30.09.201608:37 Beate Rosvoll

225 g meierismør (her kan du bruke kokosolje om du vil)
200g mel (jeg brukte en blanding av mandelmel, kokosmel, bakepro og litt fiberhusk)
150 g sukrin (Bruk gjerne sukrin gold)
2 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
3 egg
1 dl fløte (Kan byttes ut mot melkefrie varianter).

Bland smør og sukrin til ei fin blanding. Rør inn ett og ett egg. Bland mel, bakepulver og vaniljepulver i en bolle. Tilsett fløten før du blander inn smørblandingen.
Jeg fikk 9 ganske store muffins av denne røra.
Stekes på 200 grader midt i ovnen i 20 min. Husk at det varierer fra ovn til ovn og etter hvor store muffinsformer du har. Så følg meg.

Vaniljefrosting

1 pakke philadelphiaost (kan bruke den laktosefrie)
2 ss smør (Eller kokosolje)
Ønsket mengde sukrin
4-6 dråper stevia med vaniljesmak (kan sløyfes)
1 ss vaniljepulver
1 kaffekopp fløte pisket lett (Kan byttes ut med melkefri piskbar fløte).

Rør ost og sukrin til det er blitt litt luftig. Tilsett kremen, vaniljepulver og rør godt før du
har det over de avkjølede cupcakene.

For å gjøre de enda saftigere kan du tilsette litt raspet eple, eller kanskje gulrot. Du kan også krydre med litt kanel og kardemomme. Supergodt! :)

Vafler

Leverandører

Boostbox på Instagram