w

Sunt bananbrød!

Dette er noe av det beste jeg vet! Bananbrød og atpåtil sunt. Bedre blir det ikke. Denne oppskriften må du bare prøve. Server det til kaffen, ha det til frokost, i barnas matpakke eller rett og slett bruk den til kos. Det er superenkelt å bake og ingrediensene har de fleste stående i skapet.

25.09.201619:59 Beate Rosvoll

Til ett lite banabrød trenger du følgende

  • 2-3 bananer
  • 2 dl havregryn
  • 2 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1 ss smør - kan byttes ut i nøytral olje, evt kokosolje
  • 3 ss kesam - kan byttes ut i laktosefri kesam eller melkefri yoghurt

Mos bananene med en gaffel. Bland de sammen med de øvrige ingrediensene og bland godt. Bruk stavmikser om du vil, men det trenger du strengt tatt ikke.

Ha over i ei lita brødform eller lita kakaform. Stekes på 180-200 grader i 40 til 50 minutter. Det varierer veldig fra ovn til ovn, så anbefaler at du prøver deg litt fem. Du kjenner din egen ovn best :)

Bananbrødet kan mer enn gjerne serveres alene som det er, eller du kan ha smør og pålegg på. Eller kanskje nøttesmør. Strø litt sukrinmelis over om du vil ha det enda søtere og server det som ei kake.

Leverandører

Boostbox på Instagram