w

Kjøleskapsgrøt

Kjøleskapsgrøt tar 5 minutter å røre sammen på kvelden, og kan umiddelbart nytes morgenen etter. Helt perfekt for travle morgener eller om ønsker en variasjon fra den tradisjonelle havregrøten.

05.07.201823:38 Admin

Overnight oats er den perfekte frokosten for deg som sverger til havregryn eller bare ønsker å prøve noe nytt. Den lagres i kjøleskapet over natten og består av hovedingrediensene havre, melk og yoghurt. Grøten får en tykk yoghurtlignende konsistens og smaker fantastisk!

Havregrøt er faktisk den matvaren som har høyest metthetsverdi, i tillegg til at havre inneholder blant annet jern, folat, gunstige fettsyrer og flere typer fiber. Og fiber er som mange vet bra for både fordøyelsen, blodsukkeret og kolesterolet. Test ut denne herlige overnight oats oppskriften. 

Dette trenger du:

- 50 gram havregryn, som tilsvarer ca 1 dl.
- Ett beger Yoplait yoghurt, som tilsvarer 125 gram
- Cirka 0,8 dl melk
- Litt naturlig søtning om ønskelig. For eksempel sukrin gold, sukrin eller honning

Slik gjør du: 

Bland sammen ingrediensene i en glasskrukke, sett på lokket og rist eller rør sammen ingrediensene og sett kaldt i kjøleskapet. Sett på lokket og la den stå i kjøleskapet over natten.Grøten kan selvsagt også lages i en vanlig skål uten lokk, men bør da dekkes med plast før den settes i kjøleskapet over natten.

På morningen, eller minst 6 timer senere rører du lett i grøten og topper med det du ønsker. Frukt og bær, nøtter eller nøttesmør smaker fantastisk! Og hva med herlig sirup topping fra tidligere boxer. 

Koselig om du tagger oss med @boostbox.no #boostboxno om du tester denne oppskriften.
 

@anna.w.lee

Leverandører

Boostbox på Instagram