w

Tufte Wear - super komfort!

Denne månedens BoostBox har fått navnet SoftBoost. Det er ikke uten grunn! Du får deilig og soft pålegg, men også noen skikkelig deilige plagg fra Tufte Wear.

27.07.201817:59 Admin
Tufte Wear 

 

Vi har falt pladask for produktene fra Tufte, og husker ikke sist vi hadde noe så mykt på kroppen. Dessuten kan du bruke klærne med god samvittighet ovenfor miljøet - dette er nemlig noe Tufte Wear fokuserer mye på.

Miljøvennlig 

Tufte produserer funksjonelt og komfortabelt tøy. Bambus blir brukt i produksjonen, og det er både raskt fornybart og krever ingen sprøytemidler. Tufte Wear lager alle klærne så miljøvennlig de kan. For å minimere mengden avfall og totalt eliminere bruken av plast, har Tufte kun pakninger laget av papp på sine produkter, som er 100% resirkulerbare.

Sokker for treningsglade

Sokkene du får fra Tufte er korte og diskret, og passer godt både i skoene på trening og på fritiden. På innsiden av hælen er det plassert myk silikon slik at sokkene ikke skal skli ned. Dette er stort pluss for alle treningsglade der ute! En av fordelene ved at sokkene er produsert med bambus, er at de vil holde lenger enn andre sokker, lukte mindre og beholde formen etter mange vask.Klærne er av god kvalitet og produsert på en miljøvennlig måte. Tufte produserer tøy med bambus, som er raskt fornybart og skånsomt mot huden. Vi har gledet oss skikkelig til å sende dere disse – og gleder oss enda mer til å høre om dere er like fornøyde som oss.

Hipster og boxer i silkemyk kvalitet


At undertøy er komfortabelt, er nok et must for de aller fleste. I hipster og boxer fra Tufte får du silkemykt stoff som er allergivennlig, temperaturregulerende og fuktabsorberende. Hipsteren eller boxeren du får i BoostBox denne måneden, er produsert med bambus, og du kan nesten ikke kjenne at du har den på :-) Siden fibrene blant annet består av bambus og lyocell, er undertøyet godt egnet for de med sensitiv hud. Dessuten er det vist at dette reduserer utviklingen av lukt. 

Denne kommer vi til å bruke både til trening og hjemme. Undertøyet har comfy passform uten å føles trang, og det kan vi like! 

La oss gjerne få høre hva du synes også - bruk taggen #boostboxno på Instagram eller send oss en melding på Snapchat (BoostBoxno)

Leverandører

Boostbox på Instagram