w

Boost økta med treningsvennen PWO!

Vi trenger alle et ekstra dytt en gang iblant - kanskje spesielt nå som høsten nærmer seg? Med PWO fra Treningsvenner-boxen får du virkelig boostet de neste øktene dine!

04.09.201816:29 Admin
Pre Workout med BCAA

Er du klar for å få det meste ut av høstens treningsøkter? Med dette kosttilskuddet kan du pushe deg litt ekstra og kjenne på økt prestasjonsevne på trening!

PreWorkout er et tilskudd du skal ta før en treningsøkt, gjerne 30-40 minutter før du skal sette i gang. PWO kan brukes før både styrketrening og utholdenhetstrening, og skal bidra med ekstra energi. Det kan være nyttig å bruke på dager hvor du føler deg litt ekstra trøtt eller sliten - for å utnytte ditt potensiale gjennom en økt. Dessuten smaker det godt, og passer fint å drikke på vei til trening. PWO skal kunne bidra til økt elastisitet, redusere tretthet i musklene og potensielt korte ned restitusjonstiden noe. 

I boxen Treningsvenner sendte vi ut smakene Tropical & Cola.

Produktet inneholder hverken sukker eller karbohydrater. 

PS! Opplever du prikking/stikking i huden etter å ha tatt produktet, er dette helt normalt! Prikkingen kommer av beta-alanin som er tilsatt i PWO. Dersom du opplever ubehag eller synes det prikker for mye, kan du redusere mengden du tar av tilskuddet.

Hvorfor PWO med BCAA?

Sammenlignet med andre PWO-produkter, så har denne tilsatt BCAA - aminosyrer som bidrar til proteinsyntesen. Dette er blant annet positivt for utholdenhet og muskelvekst. Koffein og beta-alanin skal være med på å gi deg et kick som skal gjøre øktene dine enda litt bedre! Dessuten er det med på å skjerpe fokuset ditt, slik at du får konsentrert deg best mulig om øvelsene du skal utføre.

I et tidligere blogginnlegg har vi skrevet litt mer om BCAA - det kan du lese HER.

Har du testet BCAA PWO fra boxen? Del dine erfaringer med oss på hashtagen #boostboxno

Leverandører

Boostbox på Instagram