w

Mega BOOST Giveaway

Hei sprekinger! Jeg heter Marion og det er jeg som overtok som ny eier av BoostBox i Mai. I dag er det på tide å kjøre i gang tidenes BOOST Giveaway!

26.11.201721:47 Admin

Månedens BoostBox-tema er bursdag fordi den første Boxen ble sendt ut for 1 år siden. Produktene i boxen passer også utmerket inn i førjulstiden slik at bakingen kan bli litt sunnere.

I og med at jeg selv har bursdag akkurat i DAG 27. November, tenkte jeg at vi skulle feire dette med en MEGA giveaway BOOST. Siden jeg ELSKER å motivere til sunnere kosthold og mere trening satt jeg sammen en MEGA BOOST til en heldig vinner! Hver dag er jeg så heldig å jobbe med verdens beste kollegaer i BoostBox sine lokaler i Vestfold. Og enda bedre er det faktisk å jobbe med dere fantastiske kundene! Jeg er så glad for alle dere BoostBoxere der ute – dere rocker dagen min. Tusen takk!

Trening og riktig kosthold er virkelig nøkkelen til bedre helse mener nå jeg, og det beste av alt er at alle kan trene! Det handler om motivasjon, og å finne den treningsformen som passer DEG! Hver måned jobber vi knallhardt for å lage bra boxer til dere for å holde dere motivert.

Nå er det 1 stk heldig vinner som får denne gigantiske BoostBoxen til en verdi av 3500 kroner! KANSKJE DET ER DU SOM FÅR DEN!!

I denne BoostBoxen finner du MYE! Her er noe av det:

Proteinpulver, pannekakemixer, bootybuilder, sukkerfritt godis, bcaa godis, proteinpudding, kreatin, zma, treningsdagbok, foamroller, shaker, barer, vitaminer, superfoods, coccosolje, forskjellige typer mel, søtning, osv, osv.

Vinner trekkes 1. Søndag i advent. Og dette er det du må gjøre for å vinne:

  • Følg @boostbox.no på Instagram
  • Tag en eller flere venner som trenger treningsmotivasjon.

(åååå som jeg gleder meg til å dele ut denne)

Vinner blir annonsert under konkurransebilde på søndag i Instastoryen og i teksten på feeden.

Leverandører

Boostbox på Instagram