w

Ny utsendelse av September BoostBox

Vi tar av oss treningsskoa!!! For et engasjement hos dere treningsglade flotte folk! Mange var lei seg over at de ikke rakk September BoostBoxen så vi bestiller inn en ny runde som sendes ut i uke 40 :)

26.09.201714:19 Admin
Norges første og eneste treningsbox vokser! 

Rop hurra med oss :D Sesongen for trening er hele året og vi gleder oss over en spennende høst med mye treningsmotivasjon i BoostBoxene!

BoostBox er ment som inspirasjon til deg som digger treningsprodukter, treningsklær, barer, trening, kostholdsprogram og annet som gir deg en boost.

Også til deg som elsker pakke i posten, overraskelser og nyheter. Ofte får BoostBox æren av å lansere ulike nyheter i Norge før det kommer i salg :)

Nye temaer hver måned

Hver måned er det et nytt tema i BoostBoxen og nå i September er det rumpetrening som gjelder. Vi har allerede avslørt at dere får hver deres 4-pack med BootyBuilder treningsstrikker og rumpetrenings-program fra Silje Mariela.

Denne boxen har rett og slett blitt utsolgt i rekordfart så vi har nå sendt inn bestilling på enda flere varer, pakker og sender ut i uke 40. 

Vår første Premium Box kommer i Oktober!

Gled deg! Vi sender i Oktober ut vår første premium BoostBox! Denne Boxen inneholder en fantastisk tighst som koster kroner 699,- i nettbutikk. Boxen bugner selvfølgelig også av andre varer som gir deg en skikkelig treningsBoost! En premium Box vil koste rundt 499,-

Enda ikke bestilt BoostBox?

Bestill din her.

@happyfit_toini
Bootybuildere fra August Boxen
@positivtfordeg_no

Leverandører

Boostbox på Instagram