w

MaiBoxens Hovedprodukt!

Purasana Superfoods er en helt ny serie med økologisk og raw superfood og i Mai Boxen fikk alle et fullsize Vegan Proteinpulver til verdi av kr 298,-!!! Purasana proteinpulver hjelper til å forebygge tap av muskelmasse, samt bidrar til å bevare mobilitet. En glimrende kilde til essensielle aminosyrer. En perfekt kompanjong til en sunn livsstil!

Vegan Proteinpulver
02.06.201721:33 Marion

Disse produktene er helt fritt for soya, gluten, melk og kolesterol, som gjør dette proteinpulveret godt egnet for veganere, vegetarianere, mennesker med allergier, sportsutøvere, eller enhver som ønsker å øke proteininntaket.

Shake it:
Det er litt ulik smak på protein pulverne og dersom du ønsker mere smak kan du blande inn dine favorittsmaker. Bland for eksempel med kokosblomstsukker, agave, lucuma, honning, fersk frukt, bær eller stevia. Bland 1 ½ full måleskje (30-34g) av proteinpulveret i en blender eller shaker, med 300-350ml fruktjuice, melk, ris-, mandel-, spelt-, eller havremelk.

Rist i 15 sekunder og drikk.

Vegan proteinpulver kan brukes i alt fra smoothie, supper, frokostbladinger eller i bakst.

Husk:
Pulveret bør tilsettes mot slutten av matlagingsprosessen, for som med alt protein er det viktig at pulveret ikke blir varmet opp for mye – da vil næringsverdien kunne reduseres.


De ulike Purasana proteinpulvere i BoostBoxen:
Purasana Pea

Purasana Erteproteinpulver er et økologisk og plantebasert proteinpulver er av topp kvalitet og med et høyt innhold av proteiner. Det er et basedannende protein, med en naturlig smak og en lett og myk konsistens. 

Noen fikk også Purasana erteprotein som er smaksatt med goji og vanilje, samt kokosblomstsukker og baobab.

Purasana Pumkin

Purasana Vegan Protein Pumpkin er laget av rå og økologiske gresskarkjerner fra Østerrike. Det smakfulle proteinpulveret inneholder omtrent 8% - 10% gresskarkjerneolje og rundt 65% vegetabilsk protein. 

Purasana Rice

Dette proteinpulveret er laget av økologisk ris. Ris er en av de mest komplette kildene til vegetabilsk protein som eksisterer og er svært lett fordøyelig. Rik på vitaminer, mineraler og essensielle aminosyrer. Purasana risprotein er smaksatt med banan og lucuma. 

Purasana hemp, pumkin & sunflower

Dette proteinpulveret bestå av rå hampfrø, gresskarkjerner og solsikkefrø, og har et proteininnhold på 58%. Vi snakker HEFTIG proteinkombo!

Du får kjøpt mer på www.supervital.no

Supervital
Purasana Pumkin
Purasana Pumkin
Erteproteinpulver
Erteproteinpulver
Bland dine egne smaker
Bland dine egne smaker

Leverandører

Boostbox på Instagram