w

Nye BoostBoxer!

Vi har nevnt dette tidligere til dere, at vi ønsker å møte kundenes behov og ønsker enda mer. BoostBox.no har vokst raskere enn vi trodde var mulig, og det er så gøy! Nå ser vi allerede behovet for flere boxer, og gjerne mer spesifisert. Vi lanserer to nye boxer over nyttår!

Nye BoostBoxer
11.12.201622:54 Beate Rosvoll

Den konvensjonelle BoostBoxen vil bestå! Den er jo allerede blitt vårt varemerke og det kommer vil fortsatt til å tilby.

Den første nye boxen, som forhåpentligvis er klar til februar/mars vil bli en ren snackbox. Her får du sunn snack, økologisk snack og smakfull snack. At snacken er sunn er ikke ensbetydende med at den ikke smaker godt. Det er det heldigvis mange som har skjønt til nå, og vi ønsker å være med å spre budskapet slik at enda flere oppdager alle de fantastiske produktene som er på markedet.

Box nummer to vil bli en sesongbasert box! Første box er planlagt ut til påske - en påskebox. Et rescuekit om du vil :) Med snack og andre relevante produkter som hudpleie, te, kaffe osv, knyttet opp mot påskehøytiden. Disse boxene vil dukke opp rundt konkrete høytider og vil bli annonsert på vår facebookside.

Prisene på boxene kommer vi tilbake til nærmere lansering, men vi kan si såpass at det vil bli lavere pris enn på den konvensjonelle BoostBoxen.

Håper dere gleder dere like mye som oss ;)

Leverandører

Boostbox på Instagram