w

Desemberboxen

Nå har de fleste mottatt novemberboxen! Vi har fått så masse herlige tilbakemeldinger fra dere og det er så gøy! Har du fortsatt ikke bestil din BoostBox? Nå er det kun 10 dager igjen før vi stenger bestillingen for desemberboxen.

15.11.201622:34 Beate Rosvoll

Desemberboxen har vi rett og slett valgt å kalle for "Röhnisch" da det er dette merket som er hovedpersonen i boxen. Det er vanskelig å si hvor mye vi egentlig skal røpe, men vi kan si såpass at det ene produktet er et klesplagg.

Vi kommer også til å inkludere et fullverdig treningsprogram for å utføre på gymmet, men vi kommer også til å lage det av den art at det kan utføres hjemme for de av dere som ikke trener på senter. Oppskrifter får dere også, og det blir selvsagt juletema på de. Kostholdsprogram vil vi komme med over nyttår, men i desemberboxen får du gode tips til å holde kostholdet sunt i jula.

Til de av dere som har mottatt novemberboxen (eller som vil motta den snart): dere trenger ikke å legge inn ny bestilling. BoostBox.no er en abonnementtjeneste som løper til du sier det opp. Det fine med det er at det ikke er noen bindingstid, du må bare passe på å si det opp innen 25. i nåværende måned for og ikke få neste månedes box.

Det samme gjelder deg som skal bestille boxen; bestillingen for desemberboxen må være inn hos oss innen 25. november :) Skulle du likevel være litt sent ute kan du sende oss en mail for å høre om du får desemberboxen likevel.

Vi har planlagt innholdet i boxer helt frem til februar. Når det kommer til januarboxen vil den bli litt spesiell. Den blir nemlig premium og vil koste 499 kr. Innholdet i boxen vil få en høyere verdi enn det du betaler, men vi vil ikke avsløre noe særlig mer enda annet enn at det er Hilde Madsen - bedremeg.no - som skal stå for utvelgese av produktene! Dette blir bra og veldig spennende. 

Til februar må dere glede dere, for da kommer det minst to produkter fra flexfit.no.
Og dere, følg med på facebooksiden vår for flere konkurranser frem mot jul ;)

Bestill din box HER!

Leverandører

Boostbox på Instagram