w

Novemberboxen "hjemmetrening og førjulskos"

Nå er det mange av dere som har fått novemberboxen. Det er så spennende å høre tilbakemeldingene deres. Vi er overveldet over de kjekke tilbakemeldingene! Det er så gøy at dere likte det så godt! Og vi lover å jobbe videre for å prestere like bra, om ikke bedre, til neste måned. Innholdet til desemberboxen er klar og januarboxen er det vår ambassadør Hilde Madsen/bedremeg.no som står for. Det blir spennende, så det er bare å følge med dere!

12.11.201617:37 Beate Rosvoll

Her kommer en oversikt over varene som er i novemberboxen. Vi hadde i utgangspunktet planlagt å legge ved en beskrivelse på hvert produkt i boxen sammen med alt, men  når vi skulle sende ut så mange boxer som det ble til slutt, fant vi ut at det lureste ville være å legge det ut på hjemmesiden.

1. Mylk buttons.
Dette er en personlig favoritt. En supergod vegansk sjokolade. Den havnet først og fremst i boxen på grunn av at den er fantastisk god, men også veldig fint at den er fri for de fleste allergenen slik at alle våre kunder kan få gleden av den.

2. Tørket frukt snack.
Rett og slett tørket frukt. Blant annet eple, ananas og jordbær. Den er kjempefin å ha på havregrøten og passser enda bedre som topping på en smoothiebowl.

3. Pandy protein candy.
Åjåjåj! Dette er superdigg dere. Godteri med BCAA i. Det er sukkerfritt (søtet med stevia) og inneholder 16 g protein per pose.

4. Minband fra X-life.
Strikk til hjemmetrening. Perfekt hvis du skal kjøre ei hjemmetreningsøkt med egen kroppsvekt. Da kan strikket være med på å gi deg mer motsatnd. Ellers er det veldig bra å bruke til ktiveringsøvelser før styrkeøkta. I boxen er det vedlagt et enkelt treningsprogram. Vil du ha flere øvelser kan du ta en titt på x-life.no

5. Buff fra BLACC.
BLACC er Sportamore sitt eget merke. I kolleksjonen har de enormt masse fint til overkommelig pris. En buff er perfekt for kalde dager, og siden den ikke er så veldig tykk er den spesielt fin å bruke til joggeturen ute.

6. Sokker fra BLACC.
To par supergode treningssokker også fra BLACC. Jeg har selv brukt de mye på trening både til styrke og til løping og de er supergode for og de sklir ikke ned. 

7. Truce BCAA.
BCAA med blåbærsmak. "Proteinburs" som kan brukes før, under eller etter trening.

8. Rabattkode på 15 prosent hos proteinfabrikken.no

I tillegg er det sunne juleoppskrifter med og et treningsprogram med strikk :)

Det var også en del av dere som fikk med en box NOCCO BCAA på kjøpet etter en kampanje vi hadde i oktober.

Leverandører

Boostbox på Instagram