w

Hvorfor er det noen som klarer å holde på treninga år etter år?

Har du en sånn person i omgangskretsen din, som har trent regelmessig i flere år og aldri "ramler" av lasset? De aller fleste har perioder hvor de har mindre tid til trening og må prioritere andre ting, men så har du disse "stå-på-folkene" som alltid får tid til trening. Hvordan klarer de det?

11.09.201620:41 Beate Rosvoll

I hovedsak er det to grunner til at noen klarer å holde på treninga år etter år. Du har den personen som synes trening er så himla morsomt at det aldri er noe alternativ å slutte eller ta pause. Denne personen finner alltid tid til trening og bruker det rett og slett for å få mer energi i hverdagen.

Så har du den personen som ikke nødvendigvis synes trening er det morsomste i verden, men denne personen har klart det som er nøkkelen til et aktivt liv, nemlig å få trening til å bli en rutine. Det har blitt en del av hverdagen, på lik linje med at man går på jobb eller lager middag. Kanskje høres dette kjedelig ut, men for mange er det nettopp det som funker. Og for mange blir denne rutinen noe de setter pris på og savner dersom den forsvinner.

Trening bør være gøy! Men det er kanskje ikke alltid så lett å få det til. Derfor kan det være lurt å jobbe mot at trening skal bli en rutine først som sist. Jo mer mestringsfølelse du får, jo artigere blir det og jo mer lyst får du til å trene!

Trening må selvsagt ikke bety at man nødvendigvis skal gå på gymmet. Mange elsker det, andre hater det. Hva med å bruke turgåing som trening? Løping i skogen? Dansing? Kampsport?

Leverandører

Boostbox på Instagram