w

Bestill din BoostBox.no her!

BoostBox.no er en månedlig boks fylt med det kuleste treningsstæsjet! Sunn snack, barer, treningstøy og mye mer.

Finn ut mer
02.09.201615:53 Liss Marie Jakobsen

BoostBox.no er en månedlig boks fylt med det kuleste treningsstæsjet! Du får sunn snack, barer, kosttilskudd, diverse klær, drikkeflasker, tilbehør, utstyr og mye mer. Produktene varierer fra måned til måned, men felles er det at du får populære produkter som vil BOOSTE treningen din

BoostBox.no passer for deg som allerede elsker trening, men også for deg som trenger litt ekstra BOOST for å komme i gang med trening og en aktiv livsstil.

Dette er en perfekt mulighet til å prøve nye produkter, samtidig som du også får mer av dine favoritt produkter. BoostBox.no gjør det lettere for deg å opprettholde din treningsmotivasjon og en sunn og aktiv livsstil.

I tillegg til diverse treningsrelaterte produkter vil du også motta treningsprogram, kostholdsprogram og oppskrifter. Vi gir deg også treningstips og ernæringsinformasjon som både er nyttig og viktig for deg som trener.

Og det som er ekstra kult med BoostBox.no er at vi leverer BÅDE til menn og kvinner! Enten du trener for crossfit, styrkeløft, fitness, yoga, løping eller rett og slett bare trener for å holde kroppen frisk og sunn, er BoostBox.no tingen for deg.

Boxen sendes ut 12 ganger i året mellom 18-24. hver måned. 8 av BoostBoxene koster 289,- pluss frakt på 75,- kroner.  De andre 4 boxene er Premium Boxer som er en del av  abonnementet og kommer hver 4. måned. Disse koster 499,- pluss frakt 75,-. I Premium Boxen får du dyrere klær og treningsutstyr og verdi på langt over 1000,- kroner.

Ingen bindingstid! Du betaler med faktura som kommer i boxen.

Les også:

Leverandører

Boostbox på Instagram