w

Allergivennlig BoostBox

BoostBox.no utvider med en allergivennlig BOX! Nå er det kommet en helt egen BoostBox for deg med allergi mot melk, gluten og nøtter!

16.12.201609:31 Marion Therese Aavik

BoostBox.no er en månedlig boks fylt med det kuleste treningsstæsjet! Du får sunn snack, barer, kosttilskudd, diverse klær, drikkeflasker, tilbehør, utstyr og mye mer. Produktene varierer fra måned til måned, men felles er det at du får populære produkter som vil BOOSTE treningen din

BoostBox.no passer for deg som allerede elsker trening, men også for deg som trenger litt ekstra BOOST for å komme i gang med trening og en aktiv livsstil.

Dette er en perfekt mulighet til å prøve nye produkter, samtidig som du også får mer av dine favoritt produkter. BoostBox.no gjør det lettere for deg å opprettholde din treningsmotivasjon og en sunn og aktiv livsstil.

I tillegg til diverse treningsrelaterte produkter vil du også motta treningsprogram, kostholdsprogram og oppskrifter. Vi gir deg også treningstips og ernæringsinformasjon som både er nyttig og viktig for deg som trener.

Og det som er ekstra kult med BoostBox.no er at vi leverer BÅDE til menn og kvinner! Enten du trener for crossfit, styrkeløft, fitness, yoga, løping eller rett og slett bare trener for å holde kroppen frisk og sunn, er BoostBox.no tingen for deg.

Boxen koster 289,- kroner pluss frakt på 75,- kroner. Ingen bindingstid! Du betaler med faktura som kommer i boxen. PremiumBox som kommer 4 ganger per år koster 499,- pluss frakt.

Relaterte artikler

Leverandører

Boostbox på Instagram